Home / TECH / Amabrush, furçë dhëmbësh nga e ardhmja

Amabrush, furçë dhëmbësh nga e ardhmja

Furçë dhëmbësh  plotësisht automatike: e lidhur dhe superfast, garanton higjienës orale më të mirë në vetëm 10 sekonda. 

Amabrush është furçë dhëmbësh nga e ardhmja : thjesht vendoseni në gojë për 10 sekonda, shtypni një buton, shpelarje goje dhe cdo gje perfekt. Sapo të shtypet butoni i fillimit, një pompë e vogël fut sasinë e duhur të pastës së dhëmbëve në furçë ndërsa një mikromotor e bën atë të lëvize për 10 sekonda. Me një karilim të vetem baterie dhe pastë dhëmbësh, garantohet një muaj pastrim. cmimi $ 79.

About Pa Dashje

Check Also

KËRKIMI TREGON SE MESAZHET E FSHIRA NË WHATSAPP NUK JANË VËRTETË TË FSHIRA

Sipas një studimi të ri të botuar nga eksperti iOS Jonathan Zdziarski, bisedat në WhatsApp …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ad Blocker Detected!

Advertisements fund this website. Please disable your adblocking software or whitelist our website.
Thank You!

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…