Home / TECH / Apple sapo ka njoftuar që do te nxjerre ne treg nje iPhone te ri të kuq për të mbeshtetur kërkimet per kuren e HIV / AIDS

Apple sapo ka njoftuar që do te nxjerre ne treg nje iPhone te ri të kuq për të mbeshtetur kërkimet per kuren e HIV / AIDS

Apple Inc. njoftoi versionet e reja të iPhone 8 dhe iPhone 8 Plus me ngjyre te kuqe,

Skema e re e ngjyrave është pjesë e nismës “PRODUCT (RED)”, një program që jep një përqindje të shitjeve në Fondin Global për të luftuar HIV / AIDS. Apple nuk ka njoftuar një version të kuq të iPhone X, i cili mbetet i disponueshëm në gri ose të bardhë.

Pjesa e prapme e telefonit është e kuqe, dhe e përparme është e zezë. Modelet e kuqe të iPhone 8 do kene te njejtin cmim me versionet e arit, gri dhe argjend,  $ 699 për modelin më të vogël dhe $ 799 për Plus.

About Pa Dashje

Check Also

KËRKIMI TREGON SE MESAZHET E FSHIRA NË WHATSAPP NUK JANË VËRTETË TË FSHIRA

Sipas një studimi të ri të botuar nga eksperti iOS Jonathan Zdziarski, bisedat në WhatsApp …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ad Blocker Detected!

Advertisements fund this website. Please disable your adblocking software or whitelist our website.
Thank You!

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…