Home / POLITIKE / Bllokuan pa dashje foltoren dhe transmetuan pa dashje fjalimet në FB, pas incidentit opozita bojkoton pa dashje Kuvendin

Bllokuan pa dashje foltoren dhe transmetuan pa dashje fjalimet në FB, pas incidentit opozita bojkoton pa dashje Kuvendin

Seanca e Kuvendit u përfshi pa dashje nga incidentet edhe këtë të enjte. Kryeparlamentari Gramoz Ruçi i ndërpreu pa dashje fjalën Lulzim Bashës pas mbarimit të kohës, por kjo ka bërë që deputetët e opozitës pa dashje  të ngrihen nga ulëset dhe të rrethojnë foltoren e Kuvendit.

About Pa Dashje

Check Also

Ahmetaj shkon në Rrogozhinë

Ahmetaj  premtoi pa dashje  se  “Rruga Kashar-Rrogozhinë, është investim kyç për zhvillimin pa dashje të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ad Blocker Detected!

Advertisements fund this website. Please disable your adblocking software or whitelist our website.
Thank You!

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…