Home / Kuriozitete

Kuriozitete

Shkenca dhe homeopatia

Historia e homeopatisë ka 200 vjet dhe kapitullin e fundit për tani e ka shkruar Këshilli Kombëtar i Shëndetit dhe Mjekësisë Australiane (NHMRC), instituti më i rëndësishëm australian për kërkimin mjekësor. Në vitin 2015, NHMRC kreu analizën më të plotë shkencore të rreth 1.800 hulumtimeve mbi homeopatinë dhe arriti në përfundimin se …

Lexo më shumë

Ad Blocker Detected!

Advertisements fund this website. Please disable your adblocking software or whitelist our website.
Thank You!

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…