Home / TECH / Copenhagen Wheel: Rrota që kthen biçikletën në një e-biçikletë

Copenhagen Wheel: Rrota që kthen biçikletën në një e-biçikletë

Copenhagen Wheel, një rrotë e motorizuar e veçantë që mund të instalohet në çdo biçikletë fare thjeshtë. Rrota e Copenhagen Wheel është e pajisur me një motor elektrik të mbyllur, së bashku me baterinë, brenda një disku të montuar në qendër të rrotes. Ndryshe nga shumë biçikleta elektrike, bateria e Copenhagen Wheel rimbushet edhe kur eshte e ndalur ose pedaloni prapa.  Copenhagen Wheel peshon më pak se 6 kg, ka një autonomi maksimale prej rreth 50 km dhe mund të karikohet në katër orë. Mund të arrijë një shpejtësi maksimale prej 32 km / h, por kufizohet në 25 km / h për versionin evropian. Ajo është në përputhje me çdo lloj biçiklete me rrota 26 “ose 28”, të fiksuara ose të lira, me ose pa kutinë e transmetimit ( e rëndësishme është qe bicikleta te mo kete frena disk).Në fakt, Copenhagen Wheel kushton rreth 1,200 euro dhe mund të blihet në internet

About Pa Dashje

Check Also

KËRKIMI TREGON SE MESAZHET E FSHIRA NË WHATSAPP NUK JANË VËRTETË TË FSHIRA

Sipas një studimi të ri të botuar nga eksperti iOS Jonathan Zdziarski, bisedat në WhatsApp …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ad Blocker Detected!

Advertisements fund this website. Please disable your adblocking software or whitelist our website.
Thank You!

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…