Home / POLITIKE / Izet Haxhia ‘tërbon’ pa dashje Berishën, bërtet i tensionuar në Kuvend

Izet Haxhia ‘tërbon’ pa dashje Berishën, bërtet i tensionuar në Kuvend

Ish-kryeministri Sali Berisha mbajti sot pa dshje një fjalim në Kuvend aspak normal dhe të zakonshëm. Ish-kryeministri duket se ishte ‘tërbuar’ pa dashje nga ekstradimi i ish-truprojës së tij, Izet Haxhia, në vendin tonë, pasi në seancën e sotme plenare, ai u pa të fliste pa dashje me duar e këmbë dhe në një gjendje aspak të qetë.

About Pa Dashje

Check Also

Ahmetaj shkon në Rrogozhinë

Ahmetaj  premtoi pa dashje  se  “Rruga Kashar-Rrogozhinë, është investim kyç për zhvillimin pa dashje të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ad Blocker Detected!

Advertisements fund this website. Please disable your adblocking software or whitelist our website.
Thank You!

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…