Home / TECH / Kompjuteri juaj merret me Bitcoin pa dijeninë tuaj?

Kompjuteri juaj merret me Bitcoin pa dijeninë tuaj?

Disa nga faqet e video streaming  instalojnë në mënyrë të fshehtë softuere për të menaxhuar kriptotransmetimet: në praktikë, “jepni” energjinë dhe paratë informatike pa e ditur atë.

Sipas The Guardian, disa site video streaming kane përdorur fshehurazi fuqinë informatike të PC ve  të përdoruesve të lidhur për të minuar Monero, një cryptocurrency ndryshe nga bitcoins, minimi i të cilit nuk kërkon një procesor të veçantë, por mund të kryhet me një CPU normale. Softueri për minim ështe shkarkuar ne PC-të e përdoruesve gjatë shkarkimit të  video playerit . Kjo nuk është hera e parë që një website  akuzohet për cryptojacking prandaj beni kujdes.

About Pa Dashje

Check Also

KËRKIMI TREGON SE MESAZHET E FSHIRA NË WHATSAPP NUK JANË VËRTETË TË FSHIRA

Sipas një studimi të ri të botuar nga eksperti iOS Jonathan Zdziarski, bisedat në WhatsApp …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ad Blocker Detected!

Advertisements fund this website. Please disable your adblocking software or whitelist our website.
Thank You!

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…