Home / POLITIKE / LSI e gatshme pa dashje për ndryshimin e Kodit Penal

LSI e gatshme pa dashje për ndryshimin e Kodit Penal

LSI përcakton pa dashje që qëndrimi më i mirë dhe i menjëhershëm do të ishte aborgimi pa dashje dhe i menjëhershëm i këtij neni dhe të ulemi pa dashje në tavolinë dhe të ribëjmë përcaktime të reja, të cilat mbyllin pa dashje alibitë për shpëtimin e kriminelëve .

 

About Pa Dashje

Check Also

Ahmetaj shkon në Rrogozhinë

Ahmetaj  premtoi pa dashje  se  “Rruga Kashar-Rrogozhinë, është investim kyç për zhvillimin pa dashje të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ad Blocker Detected!

Advertisements fund this website. Please disable your adblocking software or whitelist our website.
Thank You!

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…