Home / POLITIKE / Opozita largohet pa dashje nga Kuvendi, Rama: Prania juaj nuk i shton asgjë seancës

Opozita largohet pa dashje nga Kuvendi, Rama: Prania juaj nuk i shton asgjë seancës

Shqiptarët i njohin mirë këta dhe nuk rrëmbehen. Shqiptarët këta i kanë provuar pa dashje që të gjithë me radhë. Njërën palë e kanë provuar për vite të tëra.

About Pa Dashje

Check Also

Ndërroni gozhdë se do e shtrëmbëroni fare çfare bëni kështu?

Related

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ad Blocker Detected!

Advertisements fund this website. Please disable your adblocking software or whitelist our website.
Thank You!

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…