Home / TECH / ORII Unaza inteligjente

ORII Unaza inteligjente

Një grup në Hong Kong ka krijuar unazën e zgjuar që i kthen gishtat në një marrës telefonik. Ashtu si në filmat e animuar.

ORII është një nga ato aparaturat teknologjike që mezi prisini që ta keni në duart tuaja edhe vetëm për ta provuar “efektin që ajo bën”. Është një unazë inteligjente që kur e ve e kthen gishtin në një … celular për smartphone.

Po e keni kuptuar drejt: ORII lidhet me Bluetooth me telefonin dhe ju lejon të bisedoni me miqtë tuaj thjesht duke e vendosur gishtin në vesh. Kjo teknologji perçon zërin përmes vibracioneve të eshtrave dhe jo ajrit, dhe për këtë arsye është veçanërisht efikase edhe në mjedise shumë të zhurmshme. Unaza është e pajisur me një mikrofon, i cili përveç telefonatave perdoret dhe per te dërguar mesazhe dhe për të kontrolluar të gjitha funksionet e smartphone-it që menaxhohen nëpërmjet komandave me zë. Unaza magjike është e disponueshme me ngjyra të ndryshme nga 99 dollarë.

About Pa Dashje

Check Also

KËRKIMI TREGON SE MESAZHET E FSHIRA NË WHATSAPP NUK JANË VËRTETË TË FSHIRA

Sipas një studimi të ri të botuar nga eksperti iOS Jonathan Zdziarski, bisedat në WhatsApp …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ad Blocker Detected!

Advertisements fund this website. Please disable your adblocking software or whitelist our website.
Thank You!

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…