Home / TECH / Telefonat inteligjentë “Eksplozivë”: çfarë ndodh?

Telefonat inteligjentë “Eksplozivë”: çfarë ndodh?

Samsung është detyruar të bllokojë shitjet dhe zëvendësimet e Galaxy Note 7 pas problemeve të reja me bateritë. Por pse modeli është potencialisht “ndezës” dhe çfarë ndodh?

Në disa raste,  episodet janë për shkak të mbinxehjes së pajisjes, një rrezik që është përcaktuar mirë në paralajmërimet e miliona celularëve me bateri litiumi të shitur në të gjithë botën.Në origjinë, mund të ketë  mase  të shkaktuara nga kontakti ndërmjet elektrodave pozitive dhe negative në një paketë të dëmtuar të baterisë Dëshira për të përdorur bateritë më kompakte dhe të lehta, efikase dhe në gjendje të rimbushen shpejt, mund të ketë luajtur një rol në historinë, motori i vërtetë i të cilit mund të jetë një mangësi në sistemet e kontrollit të cilësisë të komponentëve.

About Pa Dashje

Check Also

KËRKIMI TREGON SE MESAZHET E FSHIRA NË WHATSAPP NUK JANË VËRTETË TË FSHIRA

Sipas një studimi të ri të botuar nga eksperti iOS Jonathan Zdziarski, bisedat në WhatsApp …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ad Blocker Detected!

Advertisements fund this website. Please disable your adblocking software or whitelist our website.
Thank You!

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…