Home / TECH / Youtube ka rënë viktimë e një hakimi

Youtube ka rënë viktimë e një hakimi

Youtube ka rënë viktimë e një hakimi . Një numër videosh të profilit të lartë janë manipuluar.

Videoja më e shikuar e të gjitha kohërave Luis Fonsi dhe Daddy Yankee “Despacito” është shtrembëruar. Imazhet u zëvendësuan me ato të grupit të hakerave ku shfaqet një bandë me disa armë. Në përshkrim thuhet se hakerat quhen Prosox dhe Kuroi’sh. Edhe video të tjera janë manipuluar si këngët e Chris Brown, Shakira, Dj Snake, Selena Gomez, Drake, Katy Perry dhe Taylor Swift.

Disa prej tyre ende janë të disponueshme. Të gjitha videot i përkisnin kanaleve Vevo të artistëve.

About Pa Dashje

Check Also

Telefonat inteligjentë “Eksplozivë”: çfarë ndodh?

Samsung është detyruar të bllokojë shitjet dhe zëvendësimet e Galaxy Note 7 pas problemeve të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ad Blocker Detected!

Advertisements fund this website. Please disable your adblocking software or whitelist our website.
Thank You!

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…